Ben Art Work =
Ben Huisjes (1957)

Een illustrator met inmiddels een lange staat van dienst en een portfolio dat gezien mag worden. Ben Huisjes begon al op vroege leeftijd te tekenen en is daar tot op de dag van vandaag niet mee gestopt. Het tekenen zit hem zogezegd in het bloed. Hij volgde met veel succes de ‘Famous Artists Course for Talented Young People’ en de opleiding Illustratief Tekenen. De techniek van het schilderen en aquarelleren leerde hij van de bekende Hoogeveense kunstschilder Joop Nijmeijer waarna hij in 1992 besloot Ben Art Work in het leven te roepen.

Dat bleek een goed besluit want in de jaren sinds de oprichting vonden vele bedrijven en instellingen de weg naar Ben Art Work waaronder KPN, Shell, NUON, Strukton, Malmberg en vele anderen.

Ben Art Work is aangesloten bij de Beroepsorganisatie Kunstenaars (BOK), de Vereniging van Professionele Portretartiesten (En Profil) en bij de Verenigde Oostindische Inkt Compagnie (VOIC).

Door het gebruik van een veelheid aan de modernste technieken en materialen is Ben Art Work het adres voor cartoons, cartoonvisualisering, strips en grafische vormgeving.

Ben Art Work, cartoons, strips, illustraties
Ben Huisjes, Leeuweriklaan 100, 7905CD Hoogeveen

Ben Art Work - Cartoonist - Illustrator
Ben Huisjes, bno

info@benartwork.nl