Cartoonvisualisering/stand-up cartoonist

Ben Art Work introduceert cartoonvisualisering. Een nieuw uniek concept dat in het buitenland al een groot succes is. Het kan worden ingezet bij opleidingen, brainstormsessies, op congressen of op studiedagen. De stand-up cartoonist kan, door goed te luisteren en snel te tekenen, de inhoud van het gezegde op een humoristische manier visualiseren, becommentarieren en analyseren. Zo ontstaat er, zeker bij gevoelige onderwerpen, een afstand tot het probleem waardoor zaken sneller bespreekbaar worden.
De tekeningen worden rechtstreeks op een drukgevoelig tekenscherm gemaakt dat aangesloten kan worden op een beamer of een plasmascherm. De aanwezigen kunnen het tekenproces dus vanaf de eerste √ępotloodstreek√≠ volgen. Nadat de tekeningen voltooid zijn kunnen ze worden opgeslagen zodat ze na de sessie gebruikt kunnen worden in verslagen of andere publicaties of ter plekke worden uitgeprint.

Ben Huisjes als Stand-up cartoonist
Ben Huisjes als Stand-up cartoonist

Digitaal karikatuurtekenen

Ook is het mogelijk om met behulp van dezelfde techniek Ben Huisjes in te huren als digitale karikaturist, klik hier voor meer informatie.

Ben Art Work - Cartoonist - Illustrator
Ben Huisjes, bno

info@benartwork.nl

="" ="" />